Silkeborg KFUM – TSA

Tirsdag den 24/08 – 2010 kl. 18:30

På en lidt kølig tirsdag aften tog vi til Silkeborg,  hvor KFUM var efterårets 2. test. Hele holdet var opsat på, at den forrygende holdgejst og det gode spil fra sidst skulle fortsætte.

I første halvleg startede vi mindre godt, hvor vores spil gik ned i tempo og holdet var ikke på toppen, som vi havde håbet på, at vi ville være. Det var mildt sagt en meget uskøn fornøjelse. Efter ca. 20 min. spil kommer vi til en god chance, hvor Sjæffi scorer et rigtig flot mål. Det lettede stemningen, selvom spillet stadig ikke imponerede. Det resulterede i tre hurtige udskiftninger, hvor Lina, Josephine og Melissa kom på banen i stedet for Bolette, Svane og Hansen. Kort tid efter udskiftningerne får Silkeborg et hjørnespark, hvor de får et lidt heldigt hovedstødsmål efter en meget dårlig ’clearing’ fra vores side.

Første halvleg foregik i et meget lavt tempo, præget af fysik, vind og fejlafleveringer og ellers var det ærlig talt ret kedeligt, uden de store chancer eller skandaler.

I pausen lavede vi en del taktiske ændringer, og holdet var opsat på at få gejsten tilbage og håbe på en sejr!

De sidste 45 minutter blev en helt anden fornøjelse end de første. Vi gik ind med en god gejst og der var utrolig god fight overalt på banen. Man kunne se på os, at vi ville have sejren med hjem! Vi kommer til mange gode chancer, men desværre ville bolden ikke ind. Da der er ca. 10 min. tilbage af kampen kommer vi til en god chance, hvor Melissa spiller bolden op til Sjæffi, hvor hun dribler mod målet, og scorer endnu et klasse mål – 1-2 til os.

5 min. tilbage af kampen lægger Silkeborg pres på vores defensive kæde, og kommer til nogle gode chancer, men får ikke scoret. 2 min. inden slutfløjtet kommer Silkeborg til en friløber, hvor vores målmand Karina laver en fremragende redning, og afgør stort set kampen.

Kampens resultat: 1-2

Målscore: Line (Sjæffi) Rasmussen x2.

Opstiling: Karina Ziegler Nielsen – Nga Nguygen, Inge Dalby, Signe Bruun, Cathrine Garbers – Marie Hansen, Maria Bach, Diyana Askary, Anne Svane – Line Rasmussen, Bolette Bligaard

Udskiftere: Melissa Ayar, Lina Søgaard Nielsen, Josephine Aaris

Kampens spiller: Melissa Ayar