Kolding – TSA

Lørdag d. 14/8-2010, kl. 15.00

Efter sommerpausen skulle sæsonen for alvor starte for os med en udekamp i Kolding. Uden nogle træningskampe skulle vi måle os med et hold, som vi i foråret spillede nogenlunde lige op med i den sidste kamp, men hvor vi tabte 1-3 på hjemmebane.

I første halvleg gik vi ind med en god indstilling og var fast besluttet på, at der skulle kæmpes til det sidste. Efter cirka ti minutters spil kommer vi foran med 0-1 efter et kontraangreb og et flot mål af Trisse. Godt fem minutter efter det første mål får vi igen prikket bolden over stregen. Denne gang er det Sjæffi, som flot får kæmpet sig til en svær bold lige uden for feltet og skyder den I mål.

Gejsten og kommunikation var højlydt over hele linjen og den gode stemming bar virkelig frugt. Trisse fik endnu engang bolden over stregen, efter et flot flot opspil fra hele holdet, men målet blev desværre annulleret for offside.

I anden halvleg kommer Koldning stærkt igen og presser højt på vores forsvar. To gange er de meget tætte på at reducere til 1-2, men med et par flotte redninger fra vores målmand, Karina, og god fight i forsvaret, forblev det 0-2 I vores favør. I den anden ende går det igen godt. Sjæffi laver et flot løb med bolden opad venstre side og et godt medløb af Trine og Hansen på midten, skaber det så meget plads, at Sjæf køligt kan lægge bolden ind bag deres målmand endnu engang.

Kampens resultat: 3-0

Mål: Line (Sjæffi) Rasmussen x2, Trine (Trisse) Jørgensen